Cart 0 x

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Prachtig, sfeervol ingerichte tuincentra; pepernoten en speculaas in de winkels; donkere avonden; kaarsjes die branden, aan dit alles is te merken dat we langzaamaan richting ‘the most wonderfull time of the year’ gaan. Oftewel, de maand vol mooie feestdagen komt alweer in het zicht.

Ook zakelijk voor ons een bijzondere tijd, waarbij wij veel mensen mogen helpen bij het vinden van een mooie kerstpakketten. Fijn om te merken dat ook bedrijven ons steeds beter weten te vinden, bijvoorbeeld voor een bijzonder, persoonlijk cadeau bij een jubileum of bij het samenstellen van mooie kerstpakketten.
Wij denken hierin graag met jou/jullie mee, om zo samen tot een mooi resultaat te komen wat niet alleen leuk is om te krijgen, maar ook zéker om te geven.

Hieronder wat voorbeelden ter inspiratie:

Cadeau – Bier & BBQ – Dryrub.nl

Een fijne samenwerking met een lokale (hobby) bierbrouwer leidde tot dit cadeaupakket. Bier en BBQ = een top combinatie!

Saus.Guru Giftpack Essential serie No.1 – Dryrub.nl
Saus.Guru Giftpack Essential serie No.2 – Dryrub.nl

Saus Guru premium giftpack gourmet cuisine no1 – Dryrub.nl
Saus.Guru Giftpack Gourmet Cuisine No.2 – Dryrub.nl

Een fantastische box met 3 heerlijke sauzen, verpakt in een mooie premium giftpack. Heerlijk voor bij de gourmet op pakjesavond of bij het kerstdiner.

Laguiole Style de Vie Premium Line steakmessen RVS – Dryrub.nl
Laguiole Style de Vie Premium Line steakmessen black stone wash – Dryrub.nl
Premium Line Steakmessen Treasure – Dryrub.nl

Op menig aanrecht staat deze mooie set steakmessen, inclusief houten messenblok, al te pronken. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Cadeaupakket hamburger – Dryrub.nl

Cadeaupakket pulled pork – Dryrub.nl

Het ultime Kamado boek – Dryrub.nl

Een must have basis BBQ boek, welke niet in jouw boekenkast mag ontbreken.

Daarnaast is een goed gevulde doos vol met mooie producten natuurlijk altijd goed. Hiervoor staat geen standaard invulling in onze webshop, maar deze is te vullen naar willekeurig budget en idee.

Hierboven genoemd zijn maar enkele van de vele mogelijkheden, onze ideeën zijn eindeloos en niet allemaal te plaatsen in onze webshop. Combineren van producten is uiteraard mogelijk en levert de mooiste, persoonlijke pakketten op. Neem contact met ons op en wij helpen hier graag bij.

X