Filter Options
-
Rookmot rodewijnvaten
€ 8.95Merk: dryrub.nl
Product: mot rode wijn
Smaakprofiel: diepe, ronde smaak.
Geschikt voor: Rund,Varken, Kip, Wild en kaas
Afmetingen: craft sta-zak a 3 liter
EAN:
Producttaal: Nederlands
Overige kenmerken
Aanbevolen: Gebruik de cold smoke generator
Door rookhout te gebruiken in je BBQ geef je je vlees net de juiste smaaknuancering, passend bij het vlees dat je bereidt. Net zoals wijn: soms past een droge witte net beter bij je gerecht dan een fruitige rode.
Door het vlees eerst te pekelen met een rub, dringen de smaken tot diep in het vlees. Roken met ons hout geeft vervolgens diepte aan de smaak van je gerecht. Zo benader je perfectie.
Onderscheid je van de amateurs met een rub en rookhout!
-
Rookmot kers
€ 8.95eten moet je toch, dan kan het maar beter lekker zijn. Daarom proberen we heel Nederland net zo enthousiast te krijgen voor BBQ-en als wij. Dat deden we al door dry rubs aan te bieden, kruidenmengsels die het vlees meteen next level smaakvol maken. Een doorslaand succes! En we helpen je graag nog een beetje verder met ons rookhout. Bij koud roken heb je rook nodig, maar geen hitte. Dit kun je creëren door rookmot te laten smeulen. Daarom gebruik je voor koud roken een cold smoke generator. Dit is een spiraal die je vult met fijne rookmot. Hoe fijner hoe beter. Dit steek je aan met bijvoorbeeld een waxinelichtje eronder te zetten. De rookmot gloeit nu heel langzaam door de hele spiraal. Dit duurt ongeveer 8 uur. Let hierbij wel op dat je geen rookmot morst over de randen. Anders slaat de vlam over en duurt het roken vele malen korter. Wij gebruiken vaak kleine stukjes aanmaakblokjes (niet die witte) omdat een waxinelichtje (of die witte aanmaakblokjes) erg naar paraffine stinken. Ook een crème brullee brander is geschikt. Roken met kersenhout geeft een iets vollere fruitige nuance aan je gerechten. Het is een veelzijdige houtsoort, welke perfect combineert met wild, rund, varken, gevogelte, groente en fruit. Lees onze blog over rookhout voor meer informatie over houtsoorten en bekijk het handige overzicht. Onderscheid je van de amateurs met een rub en rookhout Eten moet je toch, dan kan het maar beter lekker zijn. Daarom proberen we heel Nederland net zo enthousiast te krijgen voor BBQ-en als wij. Dat deden we al door dry rubs aan te bieden, kruidenmengsels die het vlees meteen next level smaakvol maken. een doorslaand succes! en we helpen je graag nog een beetje verder met rookhout: door rookhout te gebruiken in je BBQ geef je je vlees net de juiste smaaknuancering. passend bij het vlees dat je bereidt. Net zoals wijn: soms past een droge witte net beter bij je gerecht dan een fruitige rode. Door het vlees eerst te pekelen met een rub, dringen de smaken tot diep in het vlees door. Roken met ons hout geeft vervolgens diepte aan de smaak van je gerecht. zo benader je perfectie. -
Rookmot appel
€ 8.95Eten moet je toch, dan kan het maar beter lekker zijn. Daarom proberen we heel Nederland net zo enthousiast te krijgen voor BBQ-en als wij. Dat deden we al door dry rubs aan te bieden, kruidenmengsels die het vlees meteen next level smaakvol maken. Een doorslaand succes! En we helpen je graag nog een beetje verder met ons rookhout. Bij koud roken heb je rook nodig, maar geen hitte. Dit kun je creëren door rookmot te laten smeulen. Daarom gebruik je voor koud roken een cold smoke generator. Dit is een spiraal die je vult met fijne rookmot. Hoe fijner hoe beter. Dit steek je aan met bijvoorbeeld een waxinelichtje eronder te zetten. De rookmot gloeit nu heel langzaam door de hele spiraal. Dit duurt ongeveer 8 uur. Let hierbij wel op dat je geen rookmot morst over de randen. Anders slaat de vlam over en duurt het roken vele malen korter. Wij gebruiken vaak kleine stukjes aanmaakblokjes (niet die witte) omdat een waxinelichtje (of die witte aanmaakblokjes) erg naar paraffine stinken. Ook een crème brullee brander is geschikt. Rook van appelhout geeft een subtiel fruitige rook. het geeft een mooie donkerbruine kleur aan het vlees. perfect in combinatie met varken, maar combineert ook goed met wild, rund en gevogelte. Lees onze blog over rookhout voor meer informatie over houtsoorten en bekijk het handige overzicht. Onderscheid je van de amateurs met een rub en rookhout Eten moet je toch, dan kan het maar beter lekker zijn. Daarom proberen we heel Nederland net zo enthousiast te krijgen voor BBQ-en als wij. Dat deden we al door dry rubs aan te bieden, kruidenmengsels die het vlees meteen next level smaakvol maken. een doorslaand succes! en we helpen je graag nog een beetje verder met rookhout: door rookhout te gebruiken in je BBQ geef je je vlees net de juiste smaaknuancering. passend bij het vlees dat je bereidt. Net zoals wijn: soms past een droge witte net beter bij je gerecht dan een fruitige rode. Door het vlees eerst te pekelen met een rub, dringen de smaken tot diep in het vlees door. Roken met ons hout geeft vervolgens diepte aan de smaak van je gerecht. zo benader je perfectie. -
Rookmot Els
€ 9.95Houtmot gebruik je om producten koud te roken. Hiervoor heb je een cold smoke generator nodig. Hiermee creeer je de mooiste gerechten. Wat dacht je van zelf zalm roken? Of een lekker stukje kaas? Rookmot els is delicaat, met een zeer zacht zoet, muskusachtige aroma. -
-
-
Angus and Oink Dirty Cow
€ 13.95Merk: Angus and Oink
Product: Dirty cow
Smaakprofiel: moucha koffie met peper en umami boosters
Warmteniveau:
Ingrediënten: Zout, suiker, koffie, komijn, anijs, chipotle, tarwe, gehydrolyseerd soja-eiwit, soja, nootmuskaat, zwarte peper, witte peper, ui korrels, knoflookkorrels, shiitake-paddenstoel, selderijzout, paprika, citroenzuur, oregano, mononatriumglutamaat (E621) , dinatrium-5-inosinaat (E631).
Allergieën: Selderij, soja, tarwe
Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.
Geschikt voor: rund, zoals brisket en shortribs .
Afmetingen: ca. Ø6 x 12 cm
Gewicht: 200 gram
Aantal in verpakking: 1
EAN: 5026950028241
Product taal: Nederlands, Duits, Engels
Overige kenmerken:
Award winnende rub voor maximale vorming van de bark voor shortribs en brisket, umami punch met koffie, soja, rundvlees! Winnaar 1e plaats brisket bij Brew N Q 2018 !
- Crustal distortion for brisket & beefribs.
- Bewaar in een koele donkere plek buiten direct zonlicht.
- Gemaakt in het verenigd koninkrijk
-
BBQNerds dry rub pork
€ 8.50De potten kunnen klonten bevatten, dit komt doordat wij geen gebruik maken van een anti klonten middel.
Strooibus 180 gram
-
Angus and Oink Hot and Hostile
€ 13.95€ 6.95Merk: Angus and Oink
Product: Hot and Hostile
Smaakprofiel: hete rub van een combinatie van pepers met diepe smaken en een frisheid van limoen. Het maar met smaak.
Warmteniveau: heet
Ingrediënten: Suiker, zout, paprika, selderijzout (SELDERIJ), zwarte peper, ui, komijn, mosterdpoeder (MOSTERD), knoflook, oregano, Spaanse peper, kruiden, rode biet, limoen, citroenzuur, shiitake, siliciumdioxide (<2% antiklontermiddel). Mononatriumglutamaat (E621). Dinatrium-5-inosinaat (E631)
Allergieën: Selderij, mosterd
Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.
Geschikt voor: eigenlijk alles wat je heet wilt hebben: kippenvleugels of bijvoorbeld Mexicaanse gerechten zoals nacho’s
Afmetingen: ca. Ø6 x 12 cm
Gewicht: 200 gram
Aantal in verpakking: 1
EAN: 75857687027
Producttaal: Nederlands, Duits, Engels
Overige kenmerken:
- Habanero x jalapeno x lime wing dust
- Maximum pain for the chicken wing game!
- Een hete rub
- Bewaar in een koele donkere plek buiten direct zonlicht.
- Gemaakt in het verenigd koninkrijk
-
Angus and Oink Porky White Chick
€ 13.95Merk: Angus and Oink
Product: Porky white chick
Smaakprofiel: Specerijen en umami voor maximaal effect
Warmteniveau:
Ingrediënten: Suiker, zout, paprika, selderijzout (SELDERIJ), zwarte peper, ui, komijn, mosterdpoeder (MOSTERD), knoflook, oregano, chili, kruiden, shiitake, siliciumdioxide (<2%) antiklontermiddel. Mononatriumglutamaat (E621). Dinatrium-5-inosinaat (E631)
Allergieën: Selderij, mosterd
Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.
Geschikt voor: varkensvlees en kip.
Afmetingen: ca. Ø6 x 12 cm
Gewicht: 200 gram
Aantal in verpakking: 1
EAN: 5026950027503
Producttaal: Nederlands, Duits, Engels
Overige kenmerken:
- Barbeque rub & seasoning
- Een rub voor wit vlees
- Bewaar in een koele donkere plek buiten direct zonlicht.
- Gemaakt in het verenigd koninkrijk
-
Laguiole Style de Vie Premium Line steakmessen black stone wash
€ 27.50Merk: Style de vie
Product: Premium Line Steakmessen black stonewash
Materiaal: Messen zijn van RVS
Lengte: 225 mm
Lemmet: 1,8 mm, lengte 110 mm, gekarteld
Vaatwasmachine bestendig: ja (voor een langere levensduur is het beter om de steakmessen met de hand schoon te maken)
Afmetingen verpakking: 7 x 7 x 25 cm
Gewicht: ca. 0,5 kg
Aantal in verpakking: 6 messen en een houten messenblok
EAN: 8718719303924
Producttaal: Nederlands, Engels en Frans
Overige kenmerken:
- 6-delige steakmessenset
- Gemaakt van hoogwaardig RVS en ABS
- Stijlvol verpakt in een houten messenblok
- Ergonomische vormgeving voor comfortabel snijden
- vaatwasmachine bestendig
-
Sweet Bones and Butts
€ 13.95Merk: Angus and Oink
Product: Sweet bones and butss
Smaakprofiel: zoete rub door maple suiker. Maximum kleur en zoetigheid door ijke en complexe suikers.
Warmteniveau: zoet
Ingrediënten: Zout, suiker, paprika, zwarte peper, selderijzout (SELDERIJ), chili, nootmuskaat, uigrranulaten, knoflook, kurkuma, bietenpoeder, kaneel, siliciumdioxide (<2% antiklontermiddel). Mononatriumglutamaat (E621). Dinatrium-5-inosinaat (E631)
Allergieën: Selderij
Dit product kan sporen van een allergeen bevatten of is geproduceerd in een omgeving waar diverse allergenen aanwezig zijn.
Geschikt voor: barbecueën, grillen en low and slow bereidingen. Heerlijk op varken en kip.
Afmetingen: ca. Ø6 x 12 cm
Gewicht: 200 gram
Aantal in verpakking: 1
EAN: 758576870274
Product taal: Nederlands, Duits, Engels
Overige kenmerken:
- Maple barbeque rub & seasoning.
- Bewaar in een koele donkere plek buiten direct zonlicht.
- Gemaakt in het verenigd koninkrijk