Winkelmand

Wie zijn wij

Wij zijn Toon (engineer in de installatietechniek) en Desley Freriks (leerkracht basisonderwijs). Dryrub is het resultaat van gedeelde liefde voor ondernemen en een passie voor barbecueën en smaakvol etenNu denk je misschien: een engineer in de installatietechniek en een leerkracht die samen een webshop runnen? Tja, het stukje ondernemen hebben wij beide van huis uit meegekregen en zit dus in onze genen. Voor ons was dit dus een logische en mooie stap naast onze andere werkzaamheden.

Waar komt de naar dryrub vandaan, oftewel wat zijn nou eigenlijk dry rubs? Dit zijn kruiden om een goed stuk vlees, vis of groente mee in te wrijven, om deze vervolgens te bereiden op bijvoorbeeld de barbecue.
Behalve een variatie aan rubs, hebben wij ook diverse andere producten in onze webshop. Denk hierbij aan sauzen, houtskool, gietijzer, messen, boeken, barbecues en nog veel meer. 

Onze missie: het leveren van mooie en lekkere producten rondom het (buiten) koken aan jullie. Want…

“Eten moet je toch, dan kan het maar beter lekker zijn.”

We blijven heel graag onze webshop uitbreiden met nieuwe producten. Bekijk hier ons complete assortiment. Heb je een vraag over een product, neem contact met ons op, we helpen je graag!

Groeten,
Toon en Desley Freriks

wie zijn wij

Vakantie

Beste lezer,

Van 01-01-2024 t/m 06-01-2024 hebben wij vakantie.
Bestellingen tot en met de 1e zullen nog worden verzonden. Daarna gaan de bestellingen pas weer de 7e op de post.

Fijne vakantie!

Vurige groet,
Toon en Desley