Winkelmand

bier en BBQ

Bier en BBQ zijn goede maatjes van elkaar. Buiten in de tuin met vrienden lekker BBQ-en en een biertje er bij is genieten. Maar hoe fantastisch is het om een biertje te pakken die bij je gerecht op de BBQ past?

Dat hebben we bij dryrub en Mannenpap ook gedacht. Vanaf heden zullen wij de bieren van Mannenpap gaan verkopen. We beginnen met de Fruitcake maar het assortiment zal verder uitgebreid worden.  Want: bier en BBQ is een onwijs goede combinatie!

*update 22-05-2020: Nectar toegevoegd

Wat is mannenpap?
Mannenpap is een pap die ontstaat als water en mout bij elkaar komen

Wie is Mannenpap?
Mannenpap zijn Sjoerd en Jelmer. Vrienden, craft- bier liefhebbers, sociaal ondernemers en bovenal; “brouwerij Mannenpap”
Samen zijn ze 2 jaar geleden deze Brouwerij begonnen. Als hobbybrouwers hebben ze in jaren flink geëxperimenteerd. Ze werden helemaal wild van de Amerikaanse stijl craftbieren. Ze konden er geen genoeg van krijgen! Dikke ipa’s, volle imperial stouts en altijd in balans, dat is wat ze wilden maken! Ze werden snel opgepakt door de Horeca in Nijmegen en op dit moment zijn de bieren voornamelijk in Limburg, Brabant, en Gelderland te krijgen. Ze staan door het hele land op verschillende mooie festivals en hebben inmiddels een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. Ze hebben met twee van de bieren prijzen gewonnen en scoren hoog in recensies onder de craftbeer kenners. Sinds 2020 hebben ze een brouwerij in Nijmegen-west kunnen openen. Een pracht locatie in de opkomende wijk west, dicht bij het centrum. In de brouwerij ontwikkelen ze de bieren en kunnen maximaal 4000 liter per maand brouwen. De brouwerij runnen ze samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn voor onze mensen de maatschappelijke schakel en voor leuke uitdagende werkplek. Hiermee spelen ze daadwerkelijk een belangrijke rol binnen Mannenpap.

LET OP: je moet 18 zijn om bier te kunnen bestellen!

Vakantie

Beste lezer,

Van 01-01-2024 t/m 06-01-2024 hebben wij vakantie.
Bestellingen tot en met de 1e zullen nog worden verzonden. Daarna gaan de bestellingen pas weer de 7e op de post.

Fijne vakantie!

Vurige groet,
Toon en Desley