Winkelmand

Moederdag

Natuurlijk gaat Moederdag om de vrouw des huizes.

Zij is de spil van de familie, zorgt dat de fabriek blijft draaien. Dus wordt het een speciale dag voor haar.

Maar wat geef je haar om aan te geven dat ze speciaal is? Met een nieuw strijkijzer scoor je geen punten. Bloemen zijn afgezaagd. Maar wat dan wel? Vind je het ook niet dat ze zo goed en lekker kan koken? Dan is een mooi olijfhouten koksmes of stoer groenten mes iets voor haar?

De Olive Forged koksmes van Forged is 1 van de unike messen in de olive serie. De Forged messen zijn stoer, stijlvol, functioneel en betaalbaar. Niet voor niets dat de messen ook gebruikt worden in de kook workshops van smokey goodness. Het bedrijf van de BBQ guru Jord Althuizen. De Forged Olive serie zijn handgemaakte messen van hoogwaardige kwaliteit. Elk mes  is gemaakt met RVS & Olijfhout en heeft een robuust uiterlijk door het gesmeden staal. Een echte musthave als je van koken en messen houdt.

Een Forged mes is handgemaakt van Japans messenstaal met 58-60 Rockwell hardheid, superscherp geslepen en mooi ontworpen. De messen hebben een prachtige verpakking die de stoere uitstraling nog meer benadrukt.

Koop je een Forged mes, dan merk je direct dat je iets bijzonders in de hand hebt: mooi, gebalanceerd en scherp. Hier blijf je van genieten.

Dat jij die vervolgens gebruikt voor de BBQ om indruk te maken op je vrienden is een bijkomstig voordeel. Of wat dacht je van die steakmessen set met al die kleuren? Staat leuk op de keukentafel maar ze snijden als boter door je tomahawksteak!

De steakmessen zijn er in verschillende kleuren!

Wil je echt uitpakken voor Moederdag, dan hebben we supermooie set van 5 messen inclusief een magnetische houder.

Met deze 5-delige Laguiole Style de Vie Koksmessen set met handvatten van olijfhout voelt jou moeder zich meteen een echte chef-kok. Door de diverse messen heeft je moeder nu een mooie basisset messen in huis.

De messen set wordt geleverd met 5 verschillende soorten messen:

  • Broodmes, 19,7 cm – heft van 14cm
  • Koksmes, 19,7 cm – heft van 14cm
  • Vleesmes, 19,2 cm – heft van 14cm
  • Universeelmes, 11,8 cm – heft van 12cm
  • Schilmes, 8 cm – heft van 12cm

De messenset wordt geleverd inclusief een magnetisch messenblok van acaciahout. Op deze manier worden de messen op een stijlvolle manier opgeborgen.

Is jouw moeder koffie verslaafd? staat ze altijd op met koffie?

Maak hier gretig gebruik van, want hoe lekker is de coffee rub van Sucklebusters wel niet op een Côte de bouff die jij van plan bent om te gaan maken voor Moederdag? Oké, het is misschien geen gerecht voor het ontbijt op bed, maar hé: het is koffie en het is lekker! Liefde gaat immers door de maag!

Vakantie

Beste lezer,

Van 01-01-2024 t/m 06-01-2024 hebben wij vakantie.
Bestellingen tot en met de 1e zullen nog worden verzonden. Daarna gaan de bestellingen pas weer de 7e op de post.

Fijne vakantie!

Vurige groet,
Toon en Desley