Cart 0 x

No Rubbish BBQ saus

No Rubbish BBQ saus

[vc_row][vc_column][vc_column_text responsive_js_composer_custom_id=”responsive_js_composer_custom_css_1133220690″]Ben je op zoek naar een goede BBQ saus? een BBQ saus die lekker is bij kip, Varken en rund? maar ook goed is bij een frietje?

Op zoek naar die smaaksensatie die iets toevoegt maar niet overheerst?

De BBQ sauzen zijn, net als de rubs van NoRubbish, met zorg en passie samengesteld. Gemengd met alleen de beste kruiden & specerijen, zonder smaakversterkers, zijn onze barbecuesauzen een ware smaaksensatie. De belangrijkste missie is om unieke zoete, kruidige en licht rokerige BBQ-sauzen te ontwikkelingen met een pure, authentieke smaak. Zoals het hoort met alle smaken in volledige harmonie.

Gebruik de Innocent Blood en Flavour Attraction BBQ saus als meng- en aflak marinade op alle soorten vlees of als dipsaus voor aardappelpartjes en friet. Smeer het op je spareribs, lak je kippenvleugels, meng het door de pulled pork of dompel je chips erin. Met de sauzen van No Rubbish voeg je een unieke smaak toe aan je gerechten. Foodparing in optima forma ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X