Recept Golden chicken: 🌟 Gegrilde Kippenbouten met Golden Chicken Dry Rub 🌟 Met deze frisse, licht pittige rub zet je de lekkerste kip op tafel! De combinatie van o.a. basilicum, tijm en rozemarijn doen denken aan de Mediterraanse keuken. Ingrediënten: 4 grote kippenboutenGolden Chicken dry rub2 eetlepels olijfolie1 citroen (in partjes gesneden)Verse kruiden (bijvoorbeeld peterselie of koriander) voor garnering Bereiding:Voorbereiding: Spoel de kippenbouten af en dep ze droog met keukenpapier. Bestrijk ze licht met olijfolie. Kruiden: Wrijf de kippenbouten royaal in met de Golden Chicken dry rub. Zorg ervoor dat de rub goed verdeeld is, zodat alle smaken worden opgenomen. Laat de kip 30 minuten (of langer) marineren in de koelkast. Grillen: Verwarm de barbecue of grill op middelhoog vuur. Leg de kippenbouten op het rooster en grill ze ongeveer 30-35 minuten, waarbij je ze regelmatig omdraait. Controleer of de kip volledig gaar is (interne temperatuur van 75°C). Serveren: Serveer de kip met partjes citroen, verse kruiden gegrilde groenten of een frisse salade. |