Winkelmand

Internationale mannendag

internationale mannendag

Internationale mannendag: een jaarlijkse feestdag dat plaatsvindt op 19 november. Het oorspronkelijk kleinschalige initiatief (1999) is uitgegroeid tot een beweging die momenteel in meer dan zeventig landen navolging kent, waaronder ook in Nederland en België. Nu zal je denken, waarom een blog over internationale mannendag op dryrub? Nou, omdat wij wel weten hoe je deze dag het beste kunt vieren en waarmee je de man van tegenwoordig dolgelukkig kunt maken. Juist! Met barbecueën natuurlijk!

Sorry dames, dit verhaal is toch echt voor de mannen bedoeld deze keer. Al weten we dat jullie ook steeds meer de smaak van het barbecueën en buiten koken te pakken krijgen. Wat wij natuurlijk maar al te goed begrijpen. Maar over het algemeen en kijkend naar onze klanten, is het vooralsnog vooral toch wel echt een hobby van de man.

Tot slot voor alle mannen: een fijne internationale mannendag gewenst op 19 november! Pak een fijn biertje uit de koelkast, gooi een goed stuk vlees op die barbecue, snel je naar onze webshop om jezelf in de watten te leggen en vier deze dag!

Neem een kijkje op onze website voor ons complete assortiment, de nieuwste producten en diverse blogs. Heb je een vraag over een product, neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Vakantie

Beste lezer,

Van 01-01-2024 t/m 06-01-2024 hebben wij vakantie.
Bestellingen tot en met de 1e zullen nog worden verzonden. Daarna gaan de bestellingen pas weer de 7e op de post.

Fijne vakantie!

Vurige groet,
Toon en Desley